Køb din Gulvlampe / standerlampe Onlinen

 

Køb gulvlamper online

Det kan være det lige er en gulvlampe og kaldet standerlampe, som mangler i netop dit hjem? Du kan  bruger en gulvlampen som belysning til læsehjørnet eller som dekorativ og praktisk indretning. En der giver et fokuseret lys, der er perfekt til at opdele stuen i uanset hvor småt man bor, kan du opdele dit hjem i forskellige zoner. En gulvlampe er med til at give et godt lys i et sofahjørne, Men kan også bruges som et Kreativt pust til din indretning.

Vælg et lampe design der giver en hyggelig belysning til rummet og er perfekt i stuen. Med et elegante design kan den passe ind i et hvert hjem Og giver ikke bare lys til dit hjem, den er også et flot og elegant element i din bolig i hjørnet af din stue eller soveværelse, og så har du både sikret dig en hyggelig belysning, der passer til dine behov uanset boformen.
En gulvlampe passer godt ind i alle hjem, du kan nemt finde en der passer til din smag og gulvlampen er med til at fungerer som et design møbel, måske som en standerlampe retro look.

 

Hvad er det nu lige en gulvlampe / standerlampe er?

 • Det er en fristående stang på fod, med en eller flere lyskilder monteret.
 • Den kan stå i hjørnet af stue, køkkenet, værelse eller soveværelse.
 • Den kan være fast eller fleksibel og højde justerbar.
 • Den kan give indirekte eller direkte lys.
 • Den kan være lavet i Metal, plastik, træ, alu og mange andre materialer.

HAPPY DAYS // Spar 20-50% på alle* møbler

ILVA.dk

Spar op til 60% på ILVA lige Nu 💰 Over 7200 forskellige produkter ✅

 ✅ Betal med Mobilepay ✅ Sikker nethandel ✅ Er E- mærket 

bydahlliving.dk

✅ 30 dage fuld returret – ✅ levering 2-8 hverdage – ✅ Fragt 29,- ✅ Fri Fragt over 299,- 

Udsalg på alt fra Louis Poulsen 

Luxlight.dk

Prismatch hos Luxlight – levering 1-4 hverdage – Gratis Fragt på alle Lamper – Der medfølger LED pære til din nye lampe 

Materialevalg på gulvlamper

gulvlamper – standerlamper findes i utallige materialer: Rustfri stål, plast, kobber, stof, kulfiber, glasfiber, glas, træ og messing.

Desuden fås de i mange forskellige farver, f.eks. sort, hvid, gul, rød, blå, mørkegrå og grøn.

Der er et kæmpe udvalg af både klassiske og moderne gulvlamper – standerlamper med eller uden lysdæmper.

Priser på Gulvlamper.

Priserne på disse lamper svinger meget alt efter antal, type og størrelse. Du kan undersøge priserne ved din lokale lampebutik, ligesom du kan søge efter priser online. Fordele ved at handle online er, at lamperne er billigere og at du har 14 dages fortrydelsesret på dine køb.

Prisen på den er én ting, men du skal også forholde dig til leveringsomkostningerne. Når du skal finde den bedste pris på dit køb, så husk altid at medtage prisen på levering i det samlede regnestykke, da den typisk udgør en ikke uvæsentlig del af den endelige pris.

Du kan også kigge i tilbudskataloger fra forskellige lampebutikker, som tid til anden har på tilbud.

Gulvlampe / standerlampe Brands

Vi har samlet nogle af de kendte brands som har gulvlamper

 • ILVA
 • Arne Jacobsen
 • Verner Panton
 • Louis Poulsen
 • Poul Henningsen
 • LE KLINT
 • LUXLIGHT
 • Present Time
 • Hübsch

 

Skal du finde en arkitekttegnet lampe design eller en billigere budget Gulvlampe? Der er noget for enhver smag.

Vores samarbejdspartnere tilbyder masser af fede mærker. Alle de mest populære lamper til dit hjem – netop lige nu.

Find alle de kendte og populære Brands som Le Klint Standerlampe, Le Klint, PH Standerlampe, PH Gulvlampe, Luis Poulsen, Piet Hein, AJ Gulvlampe og Nordlux. Alle sammen til skarpe priser, som alle kan være med på.

Arne Jacobsen

Er en af de helt store danske designer, der er tegnet adskillige bygninger i Danmark, England og Tyskland. Men har er også kendt for sine tidsløse design inde for møbler.

Arne Jacobsen 1902-1971 studerede som helt ung på kunstakademiets arkitektskole i København. Efter endt uddannelse blev Arne Jacobsen ansat på Stadarkitektens kontor i københavn. Efter bare to år forlod Arne Jacobsen for at starte sit eget firma / tegenstue.

Arne Jacobsen er i dag verdens kendt og anerkendt for sine flotte design stole som Myren, Svanen, Syveren og Ægget.

Inde for gulvlamper og standerlamper er Arne Jacobsen kendt for sin  AJ gulvlamepe – Aj standerlampe som blev designet til SAS Royal Hotel tilbage i 1960 og det var en del af det totaldesign Arne Jacobsen designet til Sas Royal Hotel. Flere af hotellets møbler har opnået status som designikon. Aj gulvlamper kan fås i flere skønne farver og overfladebehandling som krom messing.

Arne Jacobsen blev 69 år og efter sin død i 1971 blev Arne Jacobsens arkitekt tegnestue viderført af tegnestuen Dissing+Weitling.

Verner Panton

Er dansk designer er kendt for sit altid glade inspirerede og farverige design. Han var en person med sans for farve, former, lysets rummelighed og funktion. Verner Panton ekspertmenterede altid med nye former og farver.Hans største indsats lå inden for belysning, møbler og rumdesign.

Igennem alle sine aktive år, har Verner Panton gulvlampe introduceret en perle række af moderne gulvlamper, som Panthella, PANTOP, Fun 1STM og Verner Panton standerlampe, Wire. Lamper er har Verner Panton design som Globelampen, månelampen.  Inde for stole er Verner Panton  kendt for Panton Chair og Pantonstolen.

Poul Henningsen

Blev født i København i 1894 og er søn af den anerkendte og berømte danske forfatteinde  Agnes Henningsen. Poul Henningsen er blev 72 år og var gift med Inge Henningsen.

Poul Henningsen er en multi kunstner, dansk lysmager, revyforfatter, arkitekt, filminstruktør og kendt under Initialerne PH.

Han startede ud med med at praktisere inde for funktionalistisk traditionel arkitektur, men med årene ændrede han interesse med med fokus på belysning som Ph standerlampe, det viste sig også, at det var PH lampe der var med til at gøre ham mest berømt.

Poul Henningsen er kendt for design som PH 80 gulvlampe, PH 3½-2½, PH 4½-3½

LE KLINT

Blev grundlagt i 1943 og Sinden hen beriget os med deres flotte  danke design og deres unikke håndværk. Le Klint foldeteknik, som er den del af deres DNA, der anvendes stadig på på nye måder og design.

I 2018 fejrede de 75-års Jubilæum og de lancerede flere nye lamper.

I dag er det Kim Weckstrøm Jensen der er adm. direktør, og har Produktion og hovedkontor i Odense. Der er ca. 45 medarbejder.

Siden 1943 har LE KLINT haft egen Butik i hjertet af København.

Le KLINT har Lamper som 321, 321, 368, 325, 351, 349, ALL IN 312-21, ALL IN 312-22, IN 312-41,  ARC, ARC Nordic, CACHÉ. le klint

Louis Poulsen

Er en dansk virksomhed, der fremstiller design gulvlamper og andre belysnings design.

Louis Poulsen blev grundlagt af Ludvig R. Poulsen og i dag er det det Søren Mygind Eskildsen der sidder som Administrerende direktør og virksomheden har i dag 450 ansatte. Louis Poulsen er privatejet.

Louis Poulsen gulvlamper, er der design som PH lampe, PH 80 gulvlampe, PH 3½-2½, PH 4½-3½, NJP, Yuh, VL38, Aj, Arne Jacobsen, Verner Panton Panthella,  Louis Poulsen 

ILVA

Er grundlangt helt tilbage i 1960 af den selvstændige og visionær Jørgen Linde, Butikken hed den gang J.L. Møbler.

Den 20 maj 1977 skiftede møbelhandleren navn på sit bolighus til ILVA som har forbogstaverne for han kone Inger Linde og de t første bogstaver i ordret varehus.

I dag har Ilva over 7200 produkter og det er med til gøre dem en stor spiller på marked inde for boligindretning. Ilva gulvlampe som Fluffy, Mados, Cale, Balance, Pearl, Lyon, Mango, Perma, Strap, Chili, Rico, Felipe, Logina, SWING, Tube, MIB, Corround, Less, Klassik, Simply, Ball, Read, New star, Hobby, Mini Lounge, Standing tree, Job, Copenhagen, Sixty, Duroc, Porthole, Venice. Ilva

LED lys – Lyskilde

I en lamper kan der monteres et hav af forskellige pærer, som f.eks. LED-pærer, halogenpærer og sparepærer samt pærer der er dæmpbare. Det er vigtigt at vælge den rigtig pære til din lampe, da en for skrap pære kan være irriterende og en for svag ikke giver nok lys. Hvis du vælger at købe LED pære kan du vælge at købe en LED-pære der kan skifte farve og lysstyrke. Det er rigtig lækkert at justere lyset så det passer til stemningen. LED-pærer kan fås meget billige, hvilket nogle gange kan give problemer. Flere af de billige ikke er isoleret godt nok og vil stå og lyse svagt om natten. Det er ikke optimalt hvis du skal bruge din lampe i soveværelset.

Hvorfor vælge LED Lys til din Gulvlampe?

 • Længere levetid
 • besparelse af strøm
 • LED-pære fylder ikke så meget.

 

 

Lampeskærm

Flotte billige lampeskærme til enhver smag i dansk kvalitet. Kom ind og se vores store sortiment i mange forskellige størrelser, farver og designs. Se udvalget og shop online her.

Danmarks største udvalg af gulvlamper med eller uden lampeskærme, alt efter din smag.

gulvlampeskærme kan fås i mange forskellige materialer som stof, papir, plastik, kunststof og i mange forskellige flotte farver; hvid, sort, grå, blå, gul, lilla, grøn m.fl. gulvlampeskærme kan også fås i mange størrelse. En lille lampeskærm kan være fordel, hvis man ikke har så meget plads hvor den skal stå. Men den skærmer ikke så meget for lyskilden, hvorimod en stor lampeskærm kan skærme for lyskilden, men vil selvsagt også kræve mere plads.

lampeskærme i farver lilla, blå og lyserød med sort baggrundLampeskærme hænger i rækker hen over gaden.

Tilbud på Gulvlampe / Standerlampe?

Find ugens bedstetilbud lige her! Spar massevis af penge på din næste gulvlampe. Sammenlign priser og spar penge.

Online shopping sparer dig for tid og penge og gør din hverdag nemmere.

Find brugte gulvlamper på nettet

Du kan kigge på sider som bl.a. Den Blå Avis, Gul og Gratis, Papkassen, samt i forskellige Facebook grupper. De fejler typisk ikke noget, og er typisk sat til salg fordi folk har skiftet smag eller ikke mere har plads til deres lamper. Det kan godt betale sig at kigge diverse second- handsider igennem, hvis budget ikke er så stort når du er på udkig efter nogle af de dyre Brands. Du kan altid prøve at handle om prisen og se om du kan få et afslag.

 

Levering Gulvlampe – kan man få gratis fragt ved online køb?

Gulvlampe / Standerlamper er tit ikke så tunge og ved mange webshops kan der fås gratis fragt på alle ordrer. Ellers udgør fragten, alt efter størrelse og type, helt ned til 50 kr. stykket.

Hent den selv i det i den lokale lampeforretning

Det er naturligvis oplagt selv at hente gulvlampen fra den lokale lampebutik, hvis den ligger lige om hjørnet. Men det tager tid at køre til butikken og måske skal du hjem tænke over det, og så afsted igen. Derfor er den lille fragtomkostning godt givet ud for levering af dine nye gulvlampe.

Levering fra den lokale lampeforretning

Ofte tilbyder det lokale lampeforretning gratis levering, hvis du handler for mere end et bestemt beløb. Det er typisk omkring 2000 kroner, men kan naturligvis svinge fra sted til sted. Det er lækkert, men typisk kan de kun tilbyde dette, fordi de allerede har en god fortjeneste på det, du skal have leveret. Du risikerer altså at betale for meget for dine varer, men bliver så kompenseret en smule gennem fragten. Husk derfor altid at regne på de samlede omkostninger, inklusive levering, når du køber gulvlamper.

Levering fra webshop

Typisk er fragtprisen beregnet ud fra hvad du har købt. I webshoppen kan du ofte selv vælge fragtfirma som f.eks. GLS, Post Nord, DAO, Bring og Danske Fragtmænd, alt efter hvad aftale webshoppen har med de speditører, som varetager leverancerne. Du vil i de fleste tilfælde selv kunne vælge det fragtfirma du fortrækker.

Tænk over, hvor du vil modtage din nye pakke.

Når du har fundet den gulvlampe som du er vild med og gerne vil købe, skal du overveje om du vil modtage den i en pakkeshop eller have hjemmelevering. Har du kun en cykel kan det måske være en fordel at vælge hjemmelevering. Det vil i de fleste tilfælde koste et mindre tillæg.

Har du bil er det nemt at få din pakke leveret i en pakkeshop. Fragten bliver en smule billigere og så har du mulighed for at hente den når du selv har tid.

Salgssteder

Besøg deres sites og se deres store udvalg

Kontakt design by balkemose

Har du et spørgsmål til os kan du skrive her

8 + 13 =

Gulvlampe

Standerlampe

Nye design

God Nethandel